The X-10 Press Forum

Full Version: YEMAO ліхтар
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Вітаю спільноту

Хочу поділитися крутим відкриттям, бо знайшов для себе професійний ліхтар YEMAO, який виявився набагато кращим, ніж думав. Раніше користувався різними брендами, але або ламались після кількох місяців. А от ліхтар YEMAO приємно здивував. Корпус металевий, міцний, не боїться падінь. Світло — потужне, яскраве, рівномірне. Особливо сподобалось, що ліхтар YEMAO не потребує батарейок — заряджається як телефон. Є USB зарядка. Для мене це плюс, бо часто беру ліхтар на риболовлю чи в походи. Якщо коротко — це модель, яка підійде і для роботи, і для відпочинку. Має кілька режимів світла. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо не треба тягати окремий зарядний пристрій. Я купував YEMAO ліхтар в інтернет магазині, бо доставка швидка. До речі, бачив, що можна замовити зі знижкою до 30 %, тому хто шукає хороший ліхтар — раджу не тягнути.

Ще кілька переваг, які помітив сам: – світить навіть через туман і дощ; – акумулятор тримає заряд довго — до 10 годин роботи; – можна закріпити на поясі або велосипеді. Якщо шукаєте щось якісне — YEMAO ліхтар купити Україна — це ідеальне співвідношення ціна/якість. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо по якості не поступається відомим маркам. YEMAO ліхтар з акумулятором — це зручно, надійно і сучасно. Я вже замовив другу модель як подарунок. Тож хто втомився від одноразових батарейок, рекомендую модель з USB зарядкою та потужним акумулятором. Перевірено на практиці — я задоволений на 100 %.

https://bailong-police.com.ua/product/li...2-1500-lm/